Cantik, anggun & langsing dengan vitamin Shaklee
Berjaya kekal langsing walaupun selepas bersalin memang sesuatu yang sungguh menakjubkan tetapi ini bukan mustahil. Lebih-lebih lagi jika anda tahu caranya. Jom kongsi rahsia dengan set kurus dari Shaklee.

Antara supplement terbaik untuk mengurangkan berat badan adalah Herb-Lax, Lecithin & Cinch shake.
Kenapa Cinch Shake?
Kerana ianya adalah serbuk protin yang diperkaya dengan Leucine iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Cinch Shake membakar kalori, di samping memberi rasa kenyang, dan dalam masa yang sama memelihara otot tubuh. Act as meal replacement.
Kenapa Herb Lax?
Diet yang kaya dengan serat, air yang mencukupi dan senaman yang tetap, kesemuanya memberi sumbangan kepada pembuangan air besar yang tetap. Pada masa-masa yang tertentu, Herb-Lax yang lembut boleh membantu.
·         Bertindak sebagai Julap lembut untuk kegunaan sekali sekala
·         Menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut bagi membantu proses semulajadi tubuh badan
·         Memudahkan pergerakkan usus dan menghindarkan sembelit
Kenapa Lecithin?
Fungsinya untuk melarutkan lemak dan kolestrol dalam makanan dan juga merendahkan kolestrol dalam darah. Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL). Membantu kawal paras triglycerides. Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah. Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.
CADANGAN SUPPLEMENT
Pilihan suplement di bawah mengikut keperluan budget anda.
  • Set K1 - Lecithin, Herb-Lax & Vita-Lea
  • Set K2 - Lecithin, Herb-Lax, Vita-Lea & Alfalfa
  • Set Cinch 1 - Cinch Shake & Vita-Lea
  • Set Cinch 2 - Cinch Shake, Vita-Lea & Cinch Tea
  • Ibu Menyusu - boleh tambah Lecithin atau ESP – Soy Protein Isolate Powder
Kenapa ada Vitalea?
Sebab kebanyakan yang ambil set ini terutama Cinch Shake adalah menjalani diet (Cinch Shake adalah Meal Replacement) jadi kita kena bekalkan Vita-Lea sebagai support untuk semua nutrien dia.
 LANGSING SEMUDAH ABC!

Jika anda berminat untuk mencuba vitamin Shaklee boleh hubungi saya di talian 012-6543184 (call / sms – Fazlina) atau email fazlinatun@gmail.com

No comments:

Post a Comment