Vitamin C


Vitamin C melaksanakan pelbagai fungsi penting kepada kesihatan dan kesejahteraan anda. Ia merupakan pengantioksida dan boleh menolong menghapuskan molekul “radikal bebas” yang berupaya menyebabkan penyakit. Selain itu, vitamin C perlu untuk pembentukan kolagen, “simen biologi” yang menampung pertautan sel-sel tubuh. Dalam hal ini, vitamin C menolong menjaga gigi, gusi, tulang, sendi, tisu penghubung dan otot-otot yang sihat. Sumber-sumber vitamin C yang kaya ialah buah-buah sitrus (limau), strawberi dan tomato.

Shaklee Sustained Release Vita-C merupakan produk pertama yang menawarkan vitamin C dengan kawalan pelepasan secara semulajadi yang menggunakan proprietary dengan system penyaluran yang melepaskan vitamin C sedikit demi sedikit dalam masa lima jam.

Sebagai satu antioksidan yang kuat, vitamin C merupakan nutrien yang mempunyai fungsi menyeluruh yang dapat menyokong kesihatan jantung, kesihatan imun, keutuhan sel serta kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan pembuluh darah.

“I  LOVE  VITAMIN  SHAKLEE”

Jika anda berminat untuk mencuba vitamin Shaklee boleh hubungi saya di talian 012-6543184 (call / sms – Fazlina) atau email fazlinatun@gmail.com
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment