Produk Rambut Punca Jerawat?Berhati-hati dengan produk penggayaan rambut yang mengandungi minyak, jel dan alcohol. Ia boleh mengakibatkan jerawat apabila anda berpeluh dan peluh ini akan membawa bahan produk rambut ke kulit wajah terutamanya di sekitar dahi. Apabila ia masuk ke dalam liang roma kulit, pori-pori wajah akan tersumbat dan mengakibatkan jerawat.
Saya syorkan produk ProSante untuk rambut anda kerana mengandungi Scalp Health Complex iaitu gabungan 10 vitamin, mineral dan herba bagi menyediakan persekitaran optimum untuk rambut yang sihat, lebat dan menawan. Bahan-bahan seperti ekstrak swertia dan halia untuk merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk folikel rambut; mineral kulit yang penting seperti kuprum, zink, mangan serta vitamin A dan E untuk membantu metabolisme kulit kepala yang sihat; dan minyak daun pokok teh serta ekstrak teh hijau untuk menentang kerosakan akibat radikal bebas dan faktor-faktor persekitaran lain. Dan anda juga tidak akan menemui sebarang bahan kimia kuat yang boleh merosakkan rambut dan juga kulit kepala anda dalam rangkaian produk penjagaan rambut dari Shaklee.


Produk ProSante terdiri daripada:
1.       Nourishing Scalp Treatment
2.      Revitalizing Shampoo
3.      Purifying Shampoo
4.      Replenishing Conditioner
5.      Lightweight Conditioner
6.      Long Lasting Finishing Spray
KECANTIKAN  ADALAH  IMPIAN  WANITA

Jika anda berminat untuk mencuba vitamin Shaklee boleh hubungi saya di talian 012-6543184 (call / sms – Fazlina) atau email fazlinatun@gmail.com

No comments:

Post a Comment