About Me


Doa Untuk Kebahagian Keluarga

Bersama Anak Bongsu Yang Menyusu Badan Sepenuhnya


Seorang anak, isteri dan ibu kepada lima orang cahayamata di mana empat daripadanya menyusu badan secara eksklusif sehingga mencapai usia 6 bulan. Saya juga seorang penjawat awam di sebuah Jabatan kerajaan yang memberi sepenuh komitmen dalam kerjaya saya.

Mengapa saya memilih Shaklee. Saya seorang wanita yang diberi amanah untuk menjadi anak, isteri dan ibu yang sempurna kepada keluarga saya. Oleh itu saya memerlukan sesuatu bagi membantu saya menjalankan tanggungjawab saya dan pilihan saya ialah vitamin Shaklee di mana ia menjadi makanan tambahan saya yang terbaik.

Syukur Alhamdulillah vitamin Shaklee membuat saya lebih bertenaga untuk menjalani rutin harian saya dan yang paling penting membantu PERJALANAN PENYUSUAN SUSU IBU saya selama ini. 
Permata hati saya yang ke empat – Iqbal Ihsan Bin Azree

Menyusu susu ibu sepenuhnya bersama supplement tambahan iaitu vitamin Shaklee (Vitamin C, Alfalfa , Vitalea dan B Complex) bermula Februari 2011.
Permata hati saya yang ke lima – Izzul Idham Bin Azree

Menyusu susu ibu sepenuhnya bersama supplement tambahan iaitu vitamin Shaklee (Vitamin C, Zinc , Vitalea dan B Complex) bermula Oktober 2012. Saya juga menambah satu lagi produk iaitu Energizing Soy Protein bagi mengekalkan kelangsingan saya tanpa perlu berdiet ataupun menahan lapar.
Anak Sihat, Ibu GembiraI   LOVE    MAMA

Jika anda berminat untuk mencuba vitamin Shaklee boleh hubungi saya di talian 012-6543184 (call / sms – Fazlina) atau email fazlinatun@gmail.com


No comments:

Post a Comment